ORVOSI ÚJDONSÁG! MOST NAGYVÁRADON!
DR. MERCEA CALIN - általános és onkológus sebész, urológus szakorvos, a Kolozsvári Onkológiai Intézet doktorandusza

BIZTOSÍT SZÁMÍTÓGÉPES ORVOSI DIAGNÓZIST
ELECTROSOMATOGRAM – HÁROMDIMENZIÓS ÁLLAPOTFELMÉRÉS

diagnostic


MIT JELENT AZ ELECTROSOMATOGRAM?
Ez a forradalmian új vizsgálati módszer, az ELECTROSOMATOGRAM az egészségi állapot globális felmérése, most Nagyváradon is lehetséges. Az eljárás rendkívül egyszerű és nem igényel vérvizsgálatot, sem röntgenfelvételeket és nem kell kontrasztanyagot sem lenyelni és mindez csak 2 perc alatt és maximális kényelem mellett! Nem invazív, gyors, fájdalommentes!
Mikor készített utoljára átfogó vizsgálatát egészségi állapotának felmérésére?
Vajon mikor beszélünk megelőzésről, a megbetegedés kockázatairól és a rendszeres orvosi ellenőrzések fontosságának tudatosításáról?
Egy dolog biztos: könnyebb megelőzni, mint kezelni! Vannak olyan súlyos betegségek (rák, cukorbetegség, sárgaság stb.), amelyek tünetmentesek lehetnek.
Jelenleg vannak megoldások arra, hogy ne hanyagolják el legfontosabb erőforrásukat: az EGÉSZSÉGÜKET. Ha mégis elhanyagolja ezt, öntudatlanul szabotálhatja céljait.
Egyik célunk felhívni a figyelmet a rendszeres egészségügyi ellenőrzések fontosságára, megpróbáljuk eloszlatni a félelmet, ami sok embert meggátol abban, hogy rendszeres orvosi vizsgálatra járjon: attól való rettegés, hogy vajon mit fedeznek fel a vizsgálatok nyomán. Fontos tudni, hogy bármelyik betegség, akármennyire is súlyos volna az, ha időben felfedezik, jó eséllyel gyógyítható.
Most az ELECTROSOMATOGRAM vizsgálattal az alábbiakat tudjuk nyújtani:
• teljes információkat az egyes szervek működéséről;
• információkat a légúti, idegrendszeri, az endokrin rendszer, a szív-és érrendszer, emésztőszervek, urogenitális berendezés, ízületek, nyirokrendszer és a nyirokcsomók működéséről, a normális koleszterin, triglicerid, vércukor, karbamid, kreatinin szintekről, az immunrendszerről, a szervezet vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem hiányáról stb.
• értékes információkat tudhat meg például arról, milyen típusú örökletes betegségei lehetnek, mire van hajlama, hogy megelőzhesse a bajt.
* profilaktikus ellenőrzések, a rák megelőzése és korai felismerése (onko-profilaxis).
* szakértői konzultáció (második vélemény) a már máshol kezelt esetekben.
* táplálkozási és anyagcsere betegségek (személyre szabott diéta).
A franciaországi Központi Kórház kutatói azt mondják, hogy ezzel az egyszerű vizsgálati módszerrel, az ELECTROSOMATOGRAMMAL, 90%-os pontossággal kaphatnak információkat a betegségekről, amelyekre hajlamosak a páciensek.
Ez az információ igen jól illeszkedik a kontextusba, mely szerint „minden ember egyedi, és a szervezet környezeti feltételekhez való alkalmazkodása egyénenként eltérő. "
A diagnózist egy különleges orvostechnikai eszköz, a HÁROMDIMENZIÓS ELECTROSOMATOGRÁF segítségével állítják fel, amely forradalmasítja a diagnózis felállítási és kezelési technikákat. A rendszer megbízhatósága és pontossága miatt sok kórházban és egészségügyi központban megtalálható EURÓPÁBAN az ESG számítógépes állapotfelmérő készülék, mely rendelkezik az Egészségügyi Minisztérium és az Európai Közösség tanúsítványával.
A diagnózis biztos, a kezelési ajánlások között vannak allopátiás valamint természetgyógyászati eljárások és termékek. Egy szóval, az EGÉSZSÉG FELTÉRKÉPEZÉSE, felméri a test funkcióit egy adott időpontban, az agytól a húgyhólyagig, a sejtek szintjén. Az eljárásnak számos előnye van,  értékes információkat nyújt, minden beteg megfelelő kezelésének megállapításához.
Az electrosomatogram egyike azon kevés rendszereknek, amelyek képesek rögzíteni a szervezet biofizikai tevékenységét, és így láthatóvá teszi a szervezet biokémiai reakciókkal kapcsolatos homeosztatikus kontrollját (a stressz mértéke, a neuro-vegetatív rendszer működése, az extra- és intracelluláris pH, az oxigén fogyasztás fontossága, a szabadgyökökkel való terhelés).
A legújabb alkalmazás egy 3D (háromdimenziós) szoftver, amely képes a szervek háromdimenziós virtuális megjelenítésére különböző síkokban, átméretezésre stb., hogy a legapróbb részletekig megtekinthessük az ellenőrzés eredményeit.
Az ESG vizsgálat fontos szerepet játszik a preventív gyógyászatban és lehetővé teszi a betegségek előrejelzését, a kezelés alatt és után történő megfigyelés révén.
A fenti jellemzők teszik az ESG-t egy megbízható, könnyen kezelhető, pontos, részletes eredményeket szolgáltató rendszerré. Ez egy hasznos eszköz az orvosok számára a diagnózis felállításában és a beteg egészségügyi kilátásainak megítélésében.
Meg kell még említenünk, hogy bár a módszer nem szubjektív, szóba jön az orvos szakmai felkészültsége is. A készülék rendkívül korszerű, de a szakember terápiás hozzáállása és tapasztalata is fontos. A vizsgálatot elvégzi
DR. MERCEA CALIN
általános és onkológus sebész, urológus szakorvos, a Kolozsvári Onkológiai Intézet doktorandusza

BEÜTEMEZÉSEK ÉS FELVILÁGOSÍTÁS a 0724-240 559, 0741029.271 telefonszámokon
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it